Selchausdal Gods | Skydesimulator
7579
page,page-id-7579,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Skydesimulator

Som de eneste i Danmark kan vi tilbyde vores gæster for en ST-2 Skydesimulator

Den professionelle ST-2 skydesimulator kan bruges til træning med hagl og riffel. Der skydes på et 8 x 4 meter stor lærred med meget naturtro billeder. Alle skud kan analyseres, både i forhold til placering af skud samt kurver og sving. Simulatoren kan indstilles med kaliber og ballistik. Valg af dyr, kan være fra stående til løbende vildt, bjørn, elg, vildsvin samt ænder, fasaner og lerduer.

Vinklerne, hvorfra dyrene kommer, kan også ændres således, at man får en meget ”ægte” oplevelse. Derudover kan ”naturen” ændres med færre eller flere træer og buske, hvor mange og hvor de skal stå. Alt i alt en fantastisk oplevelse, hvad enten man er til hård træning eller bare ønsker en sjov og udfordrende aften i hyggeligt selskab. Du kan Læse mere på www.danskjagttegn.dk

Skyd med riffel eller hagl

Du kan skyde med egen riffel eller tilhørende simulatoren “riffel”

Riffel

Simulatoren kan bruges med egen riffel  eller det til simulatoren hørende “riffel”. Der modteres en laser/kamerasencor, der nøjagtigt gengiver skudet. Riflen/haglgeværet kalibreres, således at den er “skudt ind” til hver enkelt skytte. Alle skud kan efter skudangivelse analyseres, således er det muligt at se, hvor man rammer, svinget og hastighed. Ligeledes er det muligt at vælge hagltybe og kalibere.

​Der kan skydes på lerduer og fulgle:

Fasan / Ænder / Grouse / Hare / Banekonkurrence

Hagl

Simulatoren kan bruges med egen haglgevær  eller det til simulatoren hørende “haglgevær”. Der modteres en laser/kamerasencor, der nøjagtigt gengiver skudet. Riflen/haglgeværet kalibreres, således at den er “skudt ind” til hver enkelt skytte. Alle skud kan efter skudangivelse analyseres, således er det muligt at se, hvor man rammer, svinget og hastighed. Ligeledes er det muligt at vælge hagltybe og kalibere.

Der kan skydes på løbende og stående vildt:

Bjørn / ​Kronhjort / ​Vildsvin / ​Elg